SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor lige hazır mı?

Trabzonspor lige hazır mı?

12 Ağustos 2016 Cuma - 10:30








Bu sezon; ilki Slovakya’da 14 gün, ikincisi Macaristan’ın Györ kentinde 18 gün olmak üzere, toplam 32 gün iki aşamalı kamp dönemini geçirdikten sonra yurda dönen Trabzonspor, ayağının tozuyla İstanbul’da Bursaspor ile oynayacağı hazırlık maçı ile Türkiye’deki taraftarları ile buluşacak. “Bordo-Mavili ekip, liglerde ne yapar?” notunu almak için görücüye çıkıyor. Yaptığı nokta transferler ile iyi bir yapılanma içine giren Karadeniz ekibi, sezon öncesi oynadığı hazırlık maçları ile göz doldurdu, izleyenlerin de beğenisini kazandı. Bordo-Mavililer; Ersun Yanal komutasında hiç durmadan aralıksız çalışıp, bu sezon ligde duman attıracak takım halinde sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanıyor. Takıma girmek adına futbolcular arasındaki büyük rekabet, tecrübeli çalıştırıcıyı daha da ümitlendiriyor. Sezon öncesi eski yıllarda olduğu gibi takımı şampiyonluk heyecanı sarmaya başladı. Trabzonspor’a Dallas kulübünden alınan 24 yaşındaki Fabian Castillo her maç üzerine koyarak oynadığından, Kolombiyalı futbolcu bu oyunu ile Ersun Yanal’ın en güven duyduğu oyunculardan birisi oldu. Bordo-Mavililer; haftaya başlayacak olan Süper Lig için birkaç transfer daha yaparak, sezona en iddialı şekilde hazırlandığını belirtti. Tecrübeli hoca, sağ kanat için düşünülen Toulouse forması giyen Akro transferine, oyuncunun sakatlık sorunu olmadığı takdirde her an ‘tamam’ diyebilir.

Yine Trabzonspor’un Porto’dan kiraladığı 25 yaşındaki Güney Koreli Milli oyuncu, Bordo-Mavili takımın gol silahı olacağını hissettiriyor. Muhammet Ekici ile aynı bölgede oynayan 21 yaşındaki Slovak oyuncu Matus Bero ise orta sahadaki mücadeleci sıfatıyla, takımda yıldızı parlayacak oyuncular arasında. Trabzonspor’un gözden çıkardığı sağbek Luis Cavanda’yı Galatasaray 1.8 milyon Euro karşılığında satın aldı. Yetkililer, Cavanda’yı satarak yerine başka bir sağ bek almak için adeta piyasaya saldırmış durumda. Ersun hoca yeni transferlerin katılmasıyla, genç oyunculara daha az şans vermeye başladı. Tecrübeli hocaya göre bunun sebebi, liglerin haftaya başlayacak olmasından kaynaklandığı ve zamanın yeterli olmaması. Brezilyalı sol ayak Luis İbanez, takımda oynadığı oyunla izleyenlerde ve teknik heyette büyük bir güven oluşturdu. Görünen o ki, yaptığı ortalar ve seri hareketleriyle rakiplerinin korkulu rüyası olacak. Senagalli N’Doye ise Ersun hoca ile bu sezon yeniden doğarak, “Takımda ben de oynarım” sinyalini verdi. Demek ki takım yavaş yavaş şekilleniyor ve tabir-i caiz ise forma kaplanın ağzında. Deneyimli teknik adam, “Çok çalışan önce 18’e girer, sonrasında ise ilk 11’e girerek, takımdaki yerini alır” ifadelerine yer verdi. Kanaatimce kadroda gol sıkıntısı olabilir ve bu nedenle golcüye ihtiyaç olabilir. Umarım güzel göreceğiz sevgili okurlar. Hepinize Bordo-Mavili günler dilerim.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap