SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor Kuruluş Yıldönümünü Görkemli Kutladı

Trabzonspor Kuruluş Yıldönümünü Görkemli Kutladı

03 Ağustos 2012 Cuma - 12:03




Trabzonspor'un 45'inci kuruluş yıl dönümü kutlamaları dolayısıyla bordo-mavili taraftarlar sahile akın ederek kutlama yaptı.





Trabzonspor'un 45'inci kuruluş yıl dönümü kutlamaları dolayısıyla bordo-mavili taraftarlar sahile akın ederek kutlama yaptı. Kutlamalar sebebiyle uçak seferlerinde ise rotar meydana geldi. Trabzonspor'un kuruluşunun 45. yıldönümü etkinlikleri kapsamında "Bir meşale de sen yak" organizasyonu kapsamında bordo-mavili taraftarlar bugün saat 23.00 sıralarında Ayasofya ile Beşirli mevkileri arasındaki 6 kilometrelik sahil şeridinde yaklaşık 10 bine yakın taraf grubunun katılımı kutlama yaparak haksızlıklara tepki koydu. Havai fişek gösterileriyle başlayan kutlamalarda, sahile dolan taraftar ve vatandaşlar ellerinde meşale yakarak takımları lehine sloganlar attı. Kutlamalara deniz üzerindeki çok sayıda kayık, gemi, Sandal, bot ve yatlar da eşlik etti. Havai fişek gösterileri sırasında Bordo-Mavili taraftarlar kolbastı ve horon oynayarak kuruluş yıldönümünü büyük bir coşkuyla kutladılar. 2 saat süren kutlamalar sonrası sahil yolundaki trafikte zaman zaman aksamalar meydana geldi. Kutlamalar olaysız bir şekilde yapıldı. Trabzonspor'un kuruluşunun 45. yılının yanı sıra yapılan haksızlıkları da protesto eden taraftarlar ortaya koydukları alın terlerinin geri verilerek kupanın bordo-mavili takıma verilmesini istediler. Öte andan kutlamalar sırasında Trabzon Havaalanından inecek ve kalkacak uçaklar ise havi fişek gösterisi nedeniyle rötar yapmak zorunda kaldı. Kutlamalar sonrasında uçaklar havaalanına inebildi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap