SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor ile anlaştı!

Trabzonspor ile anlaştı!

05 Mart 2017 Pazar - 14:50




Gelecek sezon için şimdiden kolları sıvayan Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal, Burak Yılmaz ile 3 yıllık anlaşma için el sıkıştı.





Bu sezon Süper Lig'de beklenen performansı sergileyemeyen Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal gelecek sezon için şimdiden kolları sıvadı. Yerli futbolcuları kadrosuna katarak iskeleti tamamlamak isteyen ve takviye olarak 2-3 yabancı dahil etmeyi düşünen Ersun Yanal'ın öncelikli olarak ilk 2 hedefi eski öğrencileri Burak Yılmaz ve Selçuk İnan. Çin'in Beijing Guoan takımında forma giyen tecrübeli golcü Burak Yılmaz ile görüştüğü iddia edilen Ersun Yanal'ın milli golcü ile 3 yıllık anlaşmaya vardığı konuşuluyor.

SELÇUK DA GİTMEK İSTİYOR

Burak Yılmaz'ın ardından ise kadrosuna golcü yıldızın en iyi anlaştığı isimlerden biri olan Selçuk İnan'ı katmak istediği belirtilirken, Sarı-kırmızılıların ise yıllık 3 milyon Euro ücreti ile içerde 2 milyon Euro'ya varan alacağının bulunması nedeniyle İnan'ın gidişine sıcak baktığı söylendi. Ersun Yanal ile çalışmak isteyen Selçuk İnan ise Trabzonspor'un teklifine 'Evet' dedi. İnan'ın gelecek sezon Burak Yılmaz ile birlikte bordo-mavililerin lider oyunculardan olması bekleniyor. Öte yandan Trabzonspor, Tunay Torun ve Deniz Türüç ile de gelecek sezon için anlaşmaya vardı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap