SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor için zorlu sınav

Trabzonspor için zorlu sınav

21 Ekim 2015 Çarşamba - 10:08




Üst üste 4 maç kaybederek 2006 sezonundan sonra ilk kez böyle bir kötü periyoda giren Trabzonspor'dagözler Sivasspor maçına çevrildi.





Şota’nın işi bu kritik randevu öncesinde hiç kolay değil. Zira takımın morali de motivasyonu da yerlerde. Karadeniz temsilcisinde bugünden itibaren zor deplasman için kolları sıvayacak olan Şota, hem havayı pozitife çevirmeye çalışacak hem de Sivasspor’un şifrelerini çözmeye. Bu noktada Sivasspor’un ligdeki sıkıntılı ve mutlaka 3 puana şartlanmış durumu da mücadelenin belirleyicilerinden olacak.

Hazırlıklar başladı

Karadeniz temsilcisi, Sivasspor hazırlıklarına ara vermeden başladı. Bordo-Mavililer’de Onur Kıvrak, Salih Dursun, Deniz Yılmaz ve Uğurcan Çakır salonda çalışırken, antrenman öncesi Şota futbolculara kısa bir konuşma yaptı, “Kötü günleri atlatmanın tek yolu birlik-beraberlik içinde olmak. Geçmişten ders alın ama takılıp kalmayın” dedi. Mersin maçının ilk 11’inde oynayanlar hafif bir koşunun ardından dinlenirken, diğer futbolcular ise rutin provaya tabi tutuldu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap