SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor, Feyenoord gibi...

Trabzonspor, Feyenoord gibi...

01 Kasım 2015 Pazar - 14:16




Trabzonspor'un deneyimli stoperi Douglas, Hollanda basınına konuştu.





Douglas'tan açıklamalar... Dinamo Moskova'dan Trabzonspor'a aktarma bulunan 27 yaşındaki savunmacı Douglas, Hollanda basınına açıklamalarda bulundu. Daha ilk Hollanda'da AZ Alkmaar forması giyen Douglas; 'Trabzonspor'da ayak topu tek bitmiyor. Bu anlamda Türkiye'nin Feyenoord'u gibi. Taraftarlar baş döndürücü fanatik. Rusya'da bulamadığım ve özlediğim ortak ihtiras bu. Dinamo'nun da baş döndürücü ihtiraslı taraftarları vardı fakat stadyumları baştan sona boştu' ifadelerini kullandı. 'Sneijder, soldaydı ama...'

Türkiye'de oynadığı maçlarla ait mevrut soruya Douglas; 'Trabzonspor'da sadece 2 aydır şekil giyiyorum. Ancak, birtakımı hususi maçlarda oynadım. Geçen ay özlük alanımızda Galatasaray'a gönül rahatlığı oynadık. Birçok durum ürettik ve maçı kazanmayı adalet ettik fakat olmadı. Wesley Sneijder de vardı ve hayalî oynadı. O karşılaşma solda oynadı ve ekibi düşüncesince baş döndürücü ehemmiyetli ortak başarım sergiledi' diye laflarını sürdürdü. Douglas; 'Birkaç hafta sonradan Fenerbahçe'ye gönül rahatlığı oynayacağımız pik motive olduk. O maçta Robin van Persie'yi durdurmam gerekecek. Bu rolü ego üstleneceğim' dedi.

Trabzon'daki arkadaşları...

Tecrübeli stoper, Trabzonspor'daki dostlarıyla ilgili; 'Aykut Demir ve Luis Pedro Cavanda ile Felemenkçe konuşabiliyorum. Daha ilk Ajax'ta çalışmış Laszla Jambor burada antrenör. AZ'den tanıdığım Esteban Alvarado ile de görüşüyorum sürekli.' diye konuşmasını noktaladı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap