SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor, Cardiff City’e transfer olan Siopis’ten para kazanabildi mi?

Trabzonspor, Cardiff City’e transfer olan Siopis’ten para kazanabildi mi?

18 Ağustos 2023 Cuma - 14:06




Trabzonspor’dan ayrılan Manolis Siopis, İngiliz ekiplerinden Cardiff City’e transfer oldu.





Bordo – Mavililerle sözleşmesini önceki gün fesheden Siopis, bugün Cardiff City’e imzayı attı.

Trabzonspor’dan ayrılarak, Alanyaspor’dan eski hocası Erol Bulut’un başında olduğu Cardiff City’e imzayı atan Siopis, Trabzonspor’a para kazandırmadı.

Trabzonspor’un Siopis’in sözleşmesini feshettiğinde KAP’a yaptığı açıklamada, “Trabzonspor, sözleşme feshiyle ilgili KAP’a yaptığı açıklamada, “Oyuncu, 31.12.2023 tarihine kadar; Yunanistan Süper Ligi, Suudi Arabistan veya Birleşik Arap Emirlikleri Ligleri ile İngiltere Premier Liginden herhangi bir kulübe transfer olması halinde 700.000.-€ veya Türkiye’de bir Süper Lig kulübüne transfer olması halinde 2.000.000.-€ Kulübümüze ödeme yapacaktır” maddesi yer alıyordu.

Ancak Cardiff City’in İngiltere Premier Liginde yer almaması ve Championship’te mücadele etmesi bordo – mavililerun bu transferden her hangi bir para alamamasına neden oldu

Siopis, Cardiff City’e transferinde yaptığı açıklamada, Erol Bulut’u çok iyi tanıdığını ifade ederek, “Erol’u çok iyi tanırım. Birlikte çalıştık ve her seferinde kazanmak istiyor. Ben de kariyerim boyunca böyle çalıştım. “Stadı gördüm ve taraftarlarımızla oynamak için sabırsızlanıyorum. Sahada neler yapabileceğimi görecekler.” İfadelerini kullandı.


Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap