SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor benim yuvam!

Trabzonspor benim yuvam!

03 Temmuz 2015 Cuma - 09:24




Ersun Yanal’ın gidişinin ardından anlaşmaya varılan Gürcü teknik adam dün gece geç saatlerde Trabzon’a gelirken, “Böyle bir görev benim için gurur ver





Trabzonspor Kulübü, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu dönemindeki 6’ncı teknik direktörünü kısa sürede buldu. Önceki gün karşılıklı anlaşılarak görevinden ayrılan Ersun Yanal’ın ardından gözler yeni teknik direktöre çevrilirken Gürcü teknik adam Şota Arveladze ile her konuda anlaşıldığı bildirildi. Sportif Direktör Süleyman Hurma, “Şota ile hiçbir sorunumuz yok. Her konuda mutabıkız. O da bu kulübün evladıdır” diye konuştu. Şota’nın ise, “Trabzonspor ve Trabzon benim yuvam, ikinci memleketim. Bunu her zaman her yerde gururla söyledim. Göreve çağrılmam bana büyük heyecan verdi. Böyle bir görev benim için sadece gurur verici olur” dediği belirtildi. Bir aksilik çıkmaması halinde Trabzonspor’un yeni hocası olması beklenen Şota dün gece Trabzon’a geldi. Yapılacak anlaşmanın ardından Şota Arveladze’nin takımla birlikte Hollanda kampına katılması bekleniyor.

Gelme baskısı

Trabzonspor’da Ersun Yanal’ın istifasının ardından Şota Arvaledze’nin göreve geleceği haberlerinin yayılması üzerine yönetime muhalif kanadın harekete geçtiği iddia edildi. Şota’ya ulaşan bazı eski yöneticilerin “Sakın Trabzon’a gelme. Bu başkanla çalışılmaz. Kariyerini tehlikeye atma. Harcanıp gidersin” şeklinde benzeri ifadelerle Gürcü teknik adamı kararından vazgeçirmeye çalıştığı ileri sürüldü.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap