SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor batağa gidiyor

Trabzonspor batağa gidiyor

09 Eylül 2017 Cumartesi - 08:36




DKİB Başkanı ve Trabzonspor delegesi Gürdoğan, Bordo-Mavili kulübün yaptığı transferlere tepkisini göstererek, “Trabzon iflasa gidiyor. Bu iflasın sor





HAKKIMI HELAL ETMİYORUM

Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği (DKİB) Başkanı ve Trabzonspor kongre üyesi Ahmet Hamdi Gürdoğan, Karadeniz ekibinin son yaptığı transferlere tepki gösterdi. Gürdoğan şunları söyledi: “Sosa’ya bu parayı verenlere Trabzonspor delegesi olarak hakkımı helal etmiyorum. Çünkü bu Trabzonspor’u daha çok batağa sürüklemekten başka bir işe yaramayacak. Beşiktaş ona zamanında yalvardı kalması için ama hanımı istemedi. Şimdi Trabzon’da duracak da top mu oynayacak. Şampiyon mu olacağız Sosa ile?

YAŞAMA ŞANSI YOK

Biz borcu 300-400 milyon TL konuşurken kulübün borcu 1 milyara yaklaşıyor. Hiç gelir getiren bir şey yok. Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz’dan sonra kulübe bir çivi çakılmadı. Trabzonspor devamlı borçlandırılıyor. Dünyada böyle bir sistem yok. Nereye kadar borcu borçlarla kapatacaksın. Hiç üretmeden gelir olmadan devamlı tüketen bir işletme olamaz. Böyle bir işletmenin yaşama şansı hiçbir zaman olamaz.

YANAL İLE OLMAZ


Trabzonspor’un Divan Kurulu ve diğer kurulları var ama hepsi uyuyor. Bir Orduspor, bir Kocaelispor, bir Eskişehir nasıl battı herkes görmüyor mu bunu? Eskiden sivil toplum örgütlerini çağırıp bilgi verirlerdi ama böyle bir şey şuan yok. Borçlanarak bir başarı geleceğine inanmıyorum. Ersun Yanal, bizim kökümüze kibrit suyu dökmek için getirilmiş. Trabzonspor’un gerçeğini, geçmişi inkar eden bir kişiyle başarıya ulaşması imkansız. Herkesle bunun için de iddiaya girerim.

SORUMLU SUSANLARDIR

30 - 35 yaşındaki topçulara bu kadar para verilir mi? Hadi bu oyuncuları aldın nasıl satacaksın. Elinde kalacak hepsi. 1461 Trabzon’u 1.Lig’den 3.Lig’e kadar düşürdüler. Şimdi oradan da amatöre düşürecekler. Trabzonspor’da kim bugüne kadar konuşup da şuan konuşmuyorsa gelecekte hiç birinin konuşmaya hakkı olmayacak. Trabzonspor batağa, iflasa gidiyor. Bu iflasın sorumlusu şuan için konuşmayanlardır” diyerek tepkilerini dile getirdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap