SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzon'dan çifte bomba!

Trabzon'dan çifte bomba!

07 Mayıs 2015 Perşembe - 10:36




Bordo-Mavililer Adem Büyük ve Güray Vural’ın transferini bitirmek için girişimlerini hızlandırdı. Yönetim Tosic’in ardından iki futbolcuyu renklerine





Gelecek sezon hedefini mutlak şampiyonluk olarak belirleyen Trabzonspor’da  transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Gençlerbirliği’nden Tosic ile yeni dönem öncesi el sıkışan Bordo-Mavililerin iki ismi daha bitirme aşamasına geldiği öğrenildi. Kasımpaşa’nın kadro dışı bıraktığı Adem Büyük’le ilgilenen Trabzonspor kurmaylarının futbolcuyu kendilerine gelmeye ikna ettiği bilgisine ulaşıldı.

Kasımpaşa ile Adem Büyük’ün bonservisi konusunda uzlaşma yolu arayan Bordo-Mavili kurmayların Akhisar Belediyespor’dan Güray Vural için de girişimde bulunduğu iddia edildi. Galatasaray’ın da kadrosuna katmak istediği yetenekli oyuncu için Teknik Direktör Ersun Yanal’ın mutlaka alınması konusunda rapor verdiği, yönetimin genç futbolcuyla el sıkıştığı seslendirildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap