SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzon’da seçim süreci resmen başladı

Trabzon’da seçim süreci resmen başladı

10 Kasım 2015 Salı - 10:30




Gözler şimdi Hacıosmanoğlu ve göreve talip olması beklenen Usta'da...





Bordo-Mavili takımda konfre haraketliliği... Trabzonspor’da sonucu merakla beklenen süreç başladı, kent ve Bordo-Mavili camia kongre havasına girdi. Karadeniz ekibinde 6 Aralık’ta yapılacak seçim için milli arayı fırsat bilen isimler, birer birer ekiplerini ve projelerini tanıtacak. İlk adımı yaklaşık 1 yıldır sahada olan, ekibini şekillendiren Celil Hekimoğlu attı. Hekimoğlu, yerel ve ulusal basının karşısına çıktı ve hem yönetim kadrosundaki beyin takımını hem de projelerini anlattı. Yaklaşık 1 saat süren tanıtım toplantısında Hekimoğlu, projelerini ekonomik, sosyal ve sportif olarak ayırdı.

Usta’dan flaş karar

Trabzon’da hareketlilik bugünden itibaren daha da artacak. Yönetimine son şekli vermeye çalışan Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun bugün Trabzon’a geleceği ve seçim çalışmalarına buradan hız vereceği öğrenildi. Bir başka sıcak gelişme de Muharrem Usta cephesinde. Uzun zamandır nabız yoklayan Usta’nın son kararını verdiği ve 6 Aralık’taki seçimde başkanlığa talip olduğu belirtildi. Bu yönde yaşanacak gelişmelerin de bu hafta içinde artarak süreceği bildirildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap