SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzon'da Henrıque fırtınası

Trabzon'da Henrıque fırtınası

05 Mayıs 2014 Pazartesi - 11:38




Brezilyalı oyuncu Bursaspor’u da boş geçmedi, Bordo-Mavili forma ile son 15 sezonda en fazla gol atan yabancı oyuncu unvanını ele geçirdi.





Trabzonspor’da Paulo Henrique fırtınası kopuyor. Dün deplasmanda Bursaspor ile karşı karşıya gelen Karadeniz ekibinde durumu 1-1'e getiren golü kaydeden Brezilyalı, Bordo-Mavili takımın son 15 yılda bir sezon içerisinde en çok gol atan yabancı oyuncusu oldu. Son oynanan 4 maçta 5 gol atan Henrique, Bursaspor’a attığı golle ligdeki gol sayısını 13'e çıkartarak 2010-2011 sezonunda 12 gol atan Jaja'yı geride bıraktı. Süper Lig’deki gol sayısını 13’e çıkaran, bu sezon toplam 21’nci golüne imza atan Brezilyalı sezon başında ‘gönderilecekler’ listesindeydi fakat forvet alternatifsizliği nedeniyle kadroda tutulmuştu. Öte yandan Henrique iki gol daha atarsa 1997-1998 sezonunda ligde 14 gole imza atan Vugrinec'i geride bırakarak Şota Arveladze'den sonra Trabzonspor tarihinin bir sezonda en çok gol atan ikinci yabancı futbolcusu olacak.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap