SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzon'a yakışır bir takım kurduk

Trabzon'a yakışır bir takım kurduk

08 Eylül 2013 Pazar - 09:53




Trabzonspor Basketbol Kulübü Başkan Yardımcısı Gökhan Saral, Trabzonspor'un her zaman hedefi olan bir kulüp olduğunu belirtti.





ŞEHRE YAKIŞACAK Trabzonspor Basketbol Kulübü Başkan Yardımcısı Gökhan Saral, Trabzonspor'un her zaman hedefi olan bir kulüp olduğunu belirterek, Trabzon'a yakışır bir takım oluşturduklarını söyledi. Saral, "Trabzonspor her zaman hedefi olan bir kulüptür. Trabzonspor Basketbol Kulübü de şehrine yakışır bir şekilde, ülkemize yakışır bir takım oluşturduk" diye konuştu. İYİ TAKIMIZ Saral, "Gecemizi gündüzümüze katarak başkan ve yönetim kurulu arkadaşlarımızla güzel bir yolculuğa çıktık. Birinci ligde başarılı olmak için, Trabzon’un sadece bir futbol ile değil, sporun başkenti Trabzon olduğunu Türkiye’ye kanıtlamak için ve her arenada Trabzonlu duruşumuzu göstermek için yolumuza devam ediyoruz" diye konuştu. HEDEFİMİZ BELLİ Yola çıkarken hedefi küçük olarak yola çıktıklarını ancak bu hedefi büyüttüklerini belirten Saral, "Tabii yaptığımız transferlerde öncelikle ligde kalmak için değil, ciddi başarılara imza atmak için yola çıktık. Ama biz mütevazıyız, çıtamızı düşük gösteriyoruz. Trabzon kamuoyu ve Trabzonspor sürprizlere açık olabilir. Biz kalıcıyız ve hedeflerimiz büyük" ifadelerini kullandı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap