SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzon’a üç puanla döneriz

Trabzon’a üç puanla döneriz

13 Mayıs 2016 Cuma - 10:55




Mavili takımın genç oyuncusu Yusuf Yazıcı, Antalyaspor Karşısında Trabzonspor’a yakışır bir mücadele sergileyip sahadan üç puanla ayrılacaklarını söyl





Trabzonspor’un Çaykur Rizespor ile oynadığı maçta ortaya koyduğu performansla geçtiğimiz haftaya damgasını vuran Yusuf Yazıcı, Antalyaspor’u da gözüne kestirdi. Bordo- Mavili takımın efsane orta saha oyuncuları arasına adını yazdırmak isteyen Yusuf, Güney seferinden üç puanla dönmek istediklerini söyledi. Teknik Direktör Hami Mandıralı’nın bu akşamki maçta da en çok güvendiği oyunculardan olan Yusuf, “Genç oyuncular olarak bize verilen şansı iyi kullanmak istiyoruz. Bundan kimse şüphe etmesin. Antalyaspor karşısında da elimizden gelenin en iyisini yapıp Trabzon’a mutlu döneceğiz. Trabzonspor’a yakışır bir şekilde üç puan mücadelesi vereceğiz” dedi.

Milli Umut

Trabzonspor’da kaleci Onur’dan sonra üç oyuncuya daha milli takıma çağrılma umudu doğdu. Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim’in raporu doğrultusunda Trabzonspor’dan Yusuf Erdoğan, Okay Yokuşlu ve Güray Vural’a İngiltere ile oynanacak hazırlık maçı nedeniyle vize çıkartıldığı öğrenildi. Ancak bu oyuncuların milli takıma çağrılıp çağırılmayacakları netlik kazanmadı. Terim’in her türlü ihtimale karşılık bu futbolcuları hazırda bekleteceği kaydedildi. Kendilerine vize çıkartılan futbolcular Euro 2016 öncesi umutlu bir bekleyişe girdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap