SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzon'a hiç hoş gelmedin!

Trabzon'a hiç hoş gelmedin!

21 Ocak 2015 Çarşamba - 10:54




Erkan Zengin'e taraftar diyor ki; Yönetim seni istemiş olabilir ama bilki Trabzonspor'a gönül verenler seni istemiyor...





Başkan Hacıosmanoğlu, teknik patron Yanal ve CEO Gürdal, dün İsveç’e çıkarma yaparak Erkan Zengin transferini sonuçlandırdı. Üçlü Erkan’ı özel uçakla alıp gece Trabzon’a getirdi. Trabzonspor’da yılan hikayesine dönen Erkan Zengin transferi nihayet mutlu sonla bitti. Karadeniz ekibinde Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Teknik Direktör Ersun Yanal ve CEO Burak Gürdal dün bu işi sonuçlandırmak için özel uçakla İsveç’e uçtu. Üçlüye Ersun Yanal'ın menajeri Metin Korkmaz da eşlik etti. Stockholm'de Erkan'ın evinde gerçekleşen görüşme sonrası, tüm pürüzler giderilerek el sıkışıldı. Daha sonra ise üçlü gece yarısı Erkan’ı da alarak özel uçakla Trabzon’a döndüler. Erkan Zengin konusunda yönetim mutlu sona ulaşırken oyuncunun daha önce sarfettiği sözler nedeniyle Bordo-Mavili camia bu transfere sevinemedi. Yıldız futbolcu, "Türkiye'de sadece Fenerbahçe'de oynarım. Ya Fenerbahçe'de oynarım ya da İsveç'e geri dönerim" açıklamaları yapmıştı. Erkan’ın bu açıklamalara nasıl bir cevap vereceği merakla bekleniyor. Öte yandan Eskişehir ile bonservisi konusunda 2 milyon 250 bin Euro’ya anlaşan Trabzonspor’un Erkan’a yıllık 2 milyon Euro vereceği belirtildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap