SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzon'a geldi, G.Saray'a 10'a patladı!

Trabzon'a geldi, G.Saray'a 10'a patladı!

31 Temmuz 2015 Cuma - 13:51




Galatasaray'da Melo'nun kalma ihtimali nedeniyle menajerler tarafından önerilen Stephan Mbia ismini reddetmenin sıkıntısı yaşanıyor.





Mbia Trabzon'a gelince Galatasaray'da üzüntü yaşanıyor. Felipe Melo'nun takımdan ayrılmak istediğini ilettiği ilk günlerde sarı-kırmızılı idareciler bu olasılığa ihtimal vermemiş ve Trabzonspor'a giden Kamerunlu oyuncu için menajerlere "ön liberoya ihtiyacımı yok" cevabını vermişlerdi. Gelinen süreçte Felipe Melo'nun takımdan ayrılmasının kesinleşmesi ve masaya gelen 2-3 isim için ortaya çıkan 10-12 milyon Euro arasındaki rakamlar yönetimi şoka uğratmış durumda.

Tanman'ın Melo hatası!

Bu arada Cüneyt Tanman'ın futbol şubesinden ayrılışının arkasındaki sırlardan birisinin de Melo krizini yanlış okuması olarak değerlendirildi. Tanman'ın sürekli olarak ayrılmak istediğini aktaran Melo için, "hep aynı şeyi yapıyor. Gelir, çıkar topunu oynar. Sorun yaşamayız" diye Başkan Dursun Özbek'i bilgilendirdiği de gelen bilgiler arasında.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap