SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzon Yunan sıratkisi yaptı

Trabzon Yunan sıratkisi yaptı

15 Ekim 2015 Perşembe - 10:30








Avrupa fatihi Trabzonspor Medical Park, Hayri Gür Spor Salonu’nda EuroCup D Grubu ilk hafta maçında Yunanistan’in Aris takımıyla karşılaştı. Bordo-Mavililer ligdeki Galatasaray yenilgisinin ardından bu karşılaşmaya galibiyet parolasıyla çıktı. Maça tutuk başlayan ev sahibi ekip ilerleyen dakikalarda açıldı.

Özellikle maçta attığı 19 sayıyla yıldızlaşan ismi Stepanov ile sayılar bulan Trabzonspor az sayıdaki taraftarının da desteğini arkasına alarak karşılaşmada istediği oyunu oynamaya başladı. Yunanistan’ın köklü kulüplerinde olan Aris, Trabzon’a iddialı gelmişti. Başa baş geçen maçın ilk yarısını Trabzonspor 37-31 önde kapatarak soyunma odasına gitti. Denk kuvvetlerin müsabakasında belli ki ikinci yarı kora kor geçecekti.

3. periyotta şut yüzdesinde istediği isabeti yakalayamayan Trabzonspor Medical Park bir ara bocaladı. Sonradan tekrardan toparlanan Bordo-Mavililer 4. periyoda 55-49 önde girmeyi başardı. Son periyotta sayılar eşitlenince müsabakaya heyecan geldi. Bir ara Aris öne geçti. Karşılıklı basketlerle geçen maçta son sözü Trabzonspor Medical Park söyledi. Ligde Galatasaray karşısında ağır bir yenilgi alan Bordo-Mavililer, Aris galibiyetiyle hem moral buldu hem de EuroCup’a galibiyetle başladı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap