SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzon toz duman

Trabzon toz duman

19 Eylül 2016 Pazartesi - 09:09




Gaziantepspor ve Osmanlıspor yenilgilerinin ardından farklı Alanyaspor yenilgisi bardağı taşıran son damla oldu. Yönetim, teknik kadro ve futbolcular





EVDEKi HESAP..!

Trabzonspor’da işler iyi gitmiyor. Bordo-Mavililer’de üst üste alınan mağlubiyetlerin şokuyaşanırken artık yönetim, teknik kadro ve futbolcular ciddi bir şekilde tartışılmaya başlandı. Sezon başında yapılan 7 yabancı transferle 50. yılda hedeflenen şampiyonluğun kadro zeminini oluşturmak isteyen Trabzonspor yönetiminin oynanan futbol ve alınan sonuçların ardından evdeki hesabı çarşıya uymadı.

YANAL’IN KREDiSi BiTTi

Yapılan transferlerin Bordo-Mavili ekibi hedeflenen noktaya taşıyacak yeterlilikte olmayışları ilk 4 haftada gözler önüne serilirken, takımın ruhsuz futbolu ise camiayı gelecek için şimdiden büyük endişeye sevk etmeye başladı. Sıradan takımlar karşısında alınan yenilgiler Teknik Direktör Ersun Yanal’ın da kredisini camianın gözünde bitirmiş durumda. Gerek yönetim gerekse teknik kadro tarafından sabır gösterilmesi konusunda devamlı çağrıda bulunulsa da Alanya gibi ligin yeni takımı önünde alınan 3-0’lık sonuçla bu konuda da taraftarların gözünde artık bu çağrının hiçbir değeri kalmadı. Taraftarlar yönetim, teknik kadro ve futbolcuların Trabzonspor’un büyüklüğüne yakışır bir şekilde kulübün temsil edilmesini istiyor.

SiNiRLER GERGiN


Öte yandan Alanya maçının ardından Başkan Muharrem Usta, Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın ve Genel Sekreter Gençağa Meriç’in hararetli bir şekilde tartışmaları kulübün geldiği noktayı da gözler önüne serdi. Trabzonspor yönetiminin kötü gidişatın nedenlerini masaya yatıracağı, Teknik Direktör Ersun Yanal’dan geniş bir rapor isteyeceği öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap