SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzon şampiyonların memleketidir

Trabzon şampiyonların memleketidir

23 Mart 2013 Cumartesi - 15:26




AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş beraberinde AK Parti Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile Trabzon’un Fatih





Eski bir sporcu olarak, Osmanlı Spor Kulübü’nün çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirten AK Parti Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş, sporcunun ilk madalyasının okullarında alacak oldukları başarılı karneleri olacağını söyledi. Başarılı sporcuların temelinde sağlam eğitim anlayışı olduğunu vurgulayan Altunbaş, “Trabzon şampiyonların memleketidir. Bende eski bir sporcu olarak, sporcunun dilinden gayet iyi anlıyorum. Kişinin toplumsal kültürle bütünleşmesine yardımcı olan en önemli araç spordur. Kavgalarımız sadece ringlerde kalmalı. Spor ahlakı; sosyal, politik ve ekonomik ilişkilerin bütünü olup toplumsal değerlerin göstergesidir. Sporcunun rakibine ve kendisine olan saygısının ifadesidir. Sportmenlik fair play sağlığa, birlik ve beraberliğe, kardeşliğe, dostluğa dayanan insani değerlerdir. Memleketimiz için şampiyonluğun ilk kuralıdır. Başarılı çalışmalarınızı yakından takip ediyoruz, almış olduğunuz madalyalardan da gurur duyuyoruz” dedi. Ziyarette Akyüz Otomotiv sahibi Ahmet Akyüz de yer aldı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap