SON DAKİKA



Haber > Spor > TRABZON RÜZGARI

TRABZON RÜZGARI

17 Mayıs 2018 Perşembe - 09:47








Liseler arası Türkiye Boks Şampiyonası’nda 4 altın 1 gümüş ve 3 bronz madalya ile takım halinde birinci oydular

Erzincan’da yapılan Liseler arası Türkiye Boks Şampiyonası’na Trabzon damga vurdu. Şampiyonada 4 altın 1 gümüş ve 3 bronz madalya kazanan Trabzon takım halinde birinci oldu. 50 kiloda Bedirhan Kalkan, 70 kiloda Furkan Hamza Bilgin, 63 kiloda Mehmet Aydemir ile 75 kiloda Hazar Çolak altın madalyanın sahibi oldular. 66 kiloda Mustafa Çolak gümüş madalya kazanırken 48 kiloda Enes Sadıklar, 60 kiloda Ali Civelek ile Selim Can Ertem bronz madalya kazanan isimler oldu.

Boks milli takım antrenörü Davut Çınarlar sporcularıyla gurur duyduklarının altını çizerek, “Trabzon olarak bokstaki farkımızı bir kez daha ortaya koyduk. Madalyalarla dolu bir şampiyonayı daha geride bıraktık. Emeklerimizin karşılığını aldık. Çok daha iyi yerleri hak ediyoruz. Şans verildiğinde neler yapabileceğimizi gösteriyoruz. Yeter ki gençlerimizi biraz olsun desteklesinler” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap