SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzon Merkez Futbol Okulu çalışmalarını sürdürüy

Trabzon Merkez Futbol Okulu çalışmalarını sürdürüy

30 Haziran 2018 Cumartesi - 14:40




Futbol Okulu Koordinatörü Yurtsever; “Tüm Türkiye’de takip edilen bir futbol okuluyuz. Ülkedeki hemen hemen her futbol okulu hocalarımızdan bilgi alma





TARAFLI tarafsız herkesin takdirini kazanan Trabzon Merkez Futbol Okulu, 12 ay boyunca kesintisiz hizmet veriyor. Bahçecik
Arena sahasında yapılan çalışmalar haftada beş gün sürüyor. 5-15 yaş arası gençlere hizmet veren Trabzon Merkez Futbol Okulu’nda psikolojik danışman ve STEP aerobic antrenörü de bulunuyor.

ANTRENÖRLERİMİZ ÇOK DEĞERLİ

FUTBOL okulu hakkında bilgi veren Futbol Okulu Koordinatörü Emre Yurtsever, “Çocuklarımız 20 dakika kitap okuyarak
antrenmana çıkıyor. Okulumuz bünyesinde 2 UEFA B ve 1 UEFA C lisanslı antrenörlerimiz bulunmaktadır. Türkiye'de sadece 20
eğitimcide bulunan Türkiye Futbol Federasyonu Çocuk Futbolu Eğitim Sertifikasına sahip eğitimcilerden biri de okulumuz
bünyesinde çalışmaktadır” dedi.

BiRÇOK KATEGORiDE SPORCUMUZ VAR

SPORCULARINA lisanslı sporcu olma ve resmi müsabaka oynama imkanı sunduklarını ifade eden Futbol Okulu Koordinatörü
Yurtsever; “Futbol okulumuz 2012 doğumlu oyunculardan başlayıp 2005 grubuna kadar yaş kategorileri devam etmektedir.
24 Şubat kulübüyle anlaşmalı olarak hareket ediyoruz. Kendi birlikte ben de kulüp menajeri olarak 24 Şubat kulübünde de görev almaktayım. Küçük yaştaki oyuncularımızı orada lisanslı yaparak müsabaka deneyimini yaşatıyoruz” diye konuştu.


AMACIMIZ İYİ FUTBOL OYNATMAK

ÖNCELİKLERİNİN iyi bir birey, iyi bir sporcu yetştirmek olduğunu söyleyen Yurtsever, “Antrenmanlarımızı Bahçecik Arena sahasında yapmaktayız. Biz çocuklarımızın öncelikle iyi futbol oynamasını hedefliyoruz. Kesinlikle bir şampiyonluk, bir kupa derdinde değiliz.
Bizim tek temennimiz oyuncularımızın yetişmesi ve göstermiş oldukları performanstır. Doğru şeyi alabiliyorsalar, doğru oyunu oynayabiliyorsalar bizim için en büyük mutluluk odur” dedi.

TÜM TÜRKiYE’DE TAKiP EDiLiYORUZ

BİRÇOK futbol okuluna antrenman metodu ve çalışma hakkında bilgiler verdiklerini ifade eden Futbol Okulu Koordinatörü Emre Yurtsever, “Trabzon’un her yerinden oyuncu grubumuz var. Ayrıca tüm Türkiye’de takip edilen bir futbol okuluyuz. Ülkedeki hemen
hemen her futbol okulu hocalarımızdan bilgi almaktadır. Birçok turnuvaya katılıyoruz. İnşallah başarımızı arttırmak için de çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerinde bulundu.

 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap