SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzon kaçanlara yanıyor!

Trabzon kaçanlara yanıyor!

06 Kasım 2012 Salı - 12:23




Spor Toto Süper Ligi’nin 10. haftası geride kalırken deplasmanda Medical Park Antalyaspor’a 2-1 mağlup olan Trabzonspor’un kaybettiği puanlar kazandığ





Spor Toto Süper Lig’de bu sezon Trabzonspor adına ilginç bir dönem yaşanıyor. Takımlar arasında fazla puan farkı bulunmazken, bordo-mavililer ise haftalar ilerledikçe puan kaybı yaşamaya devam ediyor. Yakaladığı fırsat haftalarını da iyi kullanamayan Karadeniz ekibi son 3 hafta da 8 puan kaybederek zirve ile arasındaki puan farkını da 8’e çıkardı. Beşiktaş karşısında öne geçmesine rağmen sahadan 1-1’lık skor ile ayrılan Trabzonspor evinde ağırladığı Burasspor’a 1-0 mağlup olurken Medical Park Antalyaspor karşısında ise deplasmanda 1-0 öne geçmesine rağmen müsabakayı 2-1 kaybederek dış sahadaki galibiyet özlemini de sürdürdü. KAYBETTİĞİ PUANLAR KAZANDIĞINDAN DAHA ÇOK Trabzonspor, puanını 13 yükseltirken, yaşadığı puan kaybı ise 17 oldu. Bordo-mavililerin kaybettiği puanlar kazandığından çok olurken, zirvede yer alma şansını iyi kullanamayarak camiasında hayal kırıklığı yaşadı. Bordo-mavili takım bu sezon 3 galibiyet 4 beraberlik ve 3 mağlubiyet elde etti. Attığı 8 gole karşılık kalesinde ise 7 gol gördü ve 13 puan toplayarak 10. sırada yer aldı. Karadeniz ekibi Medical Park Antalyaspor karşısında aldığı sonuçla bu sezon ilk kez kalesinde 2 gol birden gördü. Daha önceki oynadığı maçlarda rakiplerinden kalesinde 1’er gol gören bordo-mavili takım 6 maçta kalesinde gol gördü. Trabzonspor oynadığı maçlarda; Karabükspor 1-1, Gaziantepspor 1-0, Mersin İdman Yurdu 1-1, Beşiktaş 1-1, Burasspor 1-0 ve Medical Park Antalyaspor 2-1’lık sonuçlar aldı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap