SON DAKİKA



Haber > Spor > Toplantının amacı çözüm bulmak!

Toplantının amacı çözüm bulmak!

04 Nisan 2015 Cumartesi - 12:07




Trabzonspor’un gelişimi ve geleceği toplantının açılış konuşmasını yapan Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen önemli açıklamalarda bulundu.





İşte Sürmen'in açıklamaları: “Bu toplantının amacı suçlu aramak değil. Sorunları tespit etmek çözüm bulmaktır. Ayrıca Trabzonspor’umuzun sorunları hakkında hassasiyeti olan üyelerin kafalarında oluşan karışlıklara sadece Trabzonspor’dan yana cevap verebilirsek bundan kendimizi mutlu hissederiz. Büyük kulüplerin tamamı divan kurulu, başkanlık kurulu vb. başka kurullarda vardır. Bugün Galtasaray ve Fenerbahçe’nin tüzüğünü inceleme fırsatı olanlar divan kurulunun danışmanlık görevi yaptığı görülmektedir. Divan kurulunun yapısı seçimle göreve gelen divan başkanlık kurulu tüzüğün kendilerine verdiği görevlerden bilincinde olunmalıdır. Bu kurullar tarafından kullanılmalı ve engellenmemelidir.

Değerli divan kurulu üyeleri divan başkanlık kurulu mutlaka tarafsız olmalıdır. Sadece yönetimin talepleri ile ilgili görüş bildirme ve bağımlılığı doğuruyor. Yine de biz bu kararı almadan önce kurumsal ziyaret olur diye yönetim kurulunun ziyaretini bekledik. Ancak başkana ulaşamadık. Ulaştığımız sayın asbaşkanımıza durumu bildirdik. Biz kurullar arasında diyalog ve sevgi köprüsünden yana olduğumuzdan dolayı yazılı olarak kendilerini bunu bildirdik. Altyapı konusunda kendisinden yazı istedik. Kulüp üyelerimizin aidat yatırma ve kaydolma konusunda kulüp binasına gitme konusunda sekretaryanın yeniden Ziyabeye gönderilmesini istedik ancak buna cevapalamadık. Zannediyorum ki Trabzonspor sekreteryasının yeni bir hata daha yaparak başkanı bilgilendirmeyerek hiçte olumlu bulmadığımız bazı açıklamalara sebebiyet ermiş odluklarını düşünüyorum. Yönetim dışındaki kurulların maddi kaynaktan kurtaracak düzenlemeler yapılacak ilk tüzükte yapılması gereklilik haline gelmiştir."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap