SON DAKİKA



Haber > Spor > Tolunay Kafkas krizi

Tolunay Kafkas krizi

12 Mayıs 2015 Salı - 16:00




Demirören'in isim vermeden 'UEFA lisansları tehlikede' dediği üç kulübün Beşiktaş, Gaziantepspor ve Mersin İdman Yurdu olduğu iddia edildi. Bu kulüple





Bordo-Mavili takımda Toluna Kafkas’ın tazminatı yeni bir krize neden oldu.  TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in isim vermeden 'UEFA lisansları tehlikede' dediği üç kulübün Beşiktaş, Gaziantepspor ve Mersin İdman Yurdu olduğu iddia edildi. Bu kulüplerin yanı sıra, Trabzonspor ve Mersin İdman Yurdu da çeşitli gerekçelerle UEFA kıskacı altında bulunuyor. Mali kriterler konusunda UEFA ile yapılandırma anlaşması yapan Trabzonspor'un UEFA kulüp lisans süreci konusunda sürpriz bir kriz yaşadığı belirtildi. Bordo-mavililerin Tolunay Kafkas'a olan tazminat ödemesi ile ilgili UEFA'nın tespit ettiği eksikliğin giderilmesi konusunda (mahkeme kararı) yasal ve idari çalışmasını sürdürdüğü ve tehlikeden kurtulmaya çalıştığı ifade edildi. Yaptığı sermaye artırımıyla derin bir oh çeken Trabzonspor'un UEFA'ya verdiği taahütler nedeniyle transfer döneminde denk bütçeden dolayı bazı önemli futbolcuları satarak elinden çıkartmak zorunda kalabileceği iddia edildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap