SON DAKİKA



Haber > Spor > Tolunay Kafkas imzayı attı!

Tolunay Kafkas imzayı attı!

06 Eylül 2016 Salı - 15:35




Akhisar Belediyespor'la 2 yıllık sözleşme imzalayan yeni teknik direktörü Tolunay Kafkas, "Teslim aldığımız bayrağı daha ileriye taşımak için çalışaca





Genç oyuncuların gelişimine önem veren bir teknik adam olarak bu yolla kulübün mali yapısına katkı sağlama çabası içinde olacağını vurgulayan Tolunay Kafkas, şöyle devam etti: "Bu yarışta herkesin desteğine ihtiyacımız var. Kadrodaki yetenekli oyuncuları ekonomik bir değer haline getirip, bu futbolcuların satışından kulübün ekstra gelir elde etmesi de hedeflerimiz arasında yer alacak."

Kişisel hedefleriyle kulübün hedefleri örtüştüğü için Akhisar Belediyespor'un teklifini kabul ettiğini sözlerine ekleyen Tolunay Kafkas, sözlerini şöyle sürdürdü: "Beni bu göreve layık gördükleri için yöneticilere teşekkür ederim. Akhisar Belediyespor kurumsal yapısı güçlü ve pek çok şeyi aşmış bir kulüp. Kadroyu inceledim, yeterli gibi görünüyor. Önemli olan varolanı yaşatmak ve korumak. Elbette her teknik adamın kendisine göre bir yoğurt yiyişi var. Sportif hedefimiz, bu sezon orta sıralarda yer almak."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap