SON DAKİKA



Haber > Spor > Tolgay'dan Trabzonspor Açıklaması!

Tolgay'dan Trabzonspor Açıklaması!

13 Nisan 2017 Perşembe - 10:10




Son dönemlerde Beşiktaş'ta forma şansı bulamayan Tolgay Arslan, hakkında çıkan 'Trabzonspor'a transfer oluyor' iddialarına cevap verdi.





Trabzonspor'un ısrarla bordo-mavili formayı giydirmek istediği Tolgay Arslan'ın da Trabzonspor transferine sıcak baktığı hatta iki takım arasında söz kesildiği iddia edilmişti.

Geçtiğimiz sezon başında yapılan kampta sakatlanan ve Beşiktaş'ta son dönemlerde forma şansı bulamayan orta saha oyuncusu Tolgay Arslan, hakkında çıkan transfer iddialarına sosyal medya hesabından cevap verdi.

Kendisine ait sosyal paylaşım sitesinden açıklama yapan Beşiktaşlı futbolcu, ayrılık iddialarını yalanladı.

İşte Tolgay'ın o açıklamaları :

'Neredeyse her gün Beşiktaş'tan ayrılacağım yönünde haberler çıkıyor. Ben ve ailem Beşiktaş'ta mutluyuz. Kimler hangi maksatla bu haberleri çıkarıyor, anlam veremiyorum. Şimdiye kadar menajerim 1 kulüple dahi temasa geçmedi. Benim aklımda sadece siyah-beyaz bir sayfa var. Ve şu an o sayfaya yeni başarılar, yeni kupalar, yeni zaferler yazmanın hedefindeyim. Beşiktaş'ta 3.yılımı geçirirken 2.şampiyonluğumuzu kazanıp bize destekleyen sizleri mutlu etmenin amacındayız. Büyük Beşiktaş taraftarına mesajımdır.'


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap