SON DAKİKA



Haber > Spor > Tolgay ayrılmayı kafasına koydu

Tolgay ayrılmayı kafasına koydu

03 Mayıs 2016 Salı - 16:21




Tolgay Arslan, uzun süren ayrılığın ardından takımına ikinci yarıyla birlikte geri dönmüş ancak forma şansı bulamamıştı...





Beşiktaş’ın sezon öncesindeki yaz kampında sakatlık geçiren ve çapraz bağları kopan Tolgay Arslan, uzun süren ayrılığın ardından takımına ikinci yarıyla birlikte geri dönmüş ancak forma şansı bulamamıştı. Durumdan mutsuz olduğunu her seferinde dile getiren başarılı ön liberonun, önce teknik direktör Şenol Güneş’le ardından kulübün ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi’yle görüşüp, ‘Ayrılmak istiyorum’ dediği ortaya çıktı.

Güneş’in topu yönetime atması sonrasında Çebi’yle bir araya gelen 25 yaşındaki futbolcunun bu görüşünü ilettiği ancak olumsuz yanıt aldığı öğrenildi. Çebi’nin Tolgay’a, “Uzun süreli planlamamızda sen önemli bir aktör olacaksın. Bundan dolayı forma şansı bulamama konusunu kafana takma” sözlerini sarf edip genç yıldıza gidiş izni vermediği belirlendi. Ancak Şenol Güneş’le arasının soğuk olduğu öğrenilen Tolgay’ın menajerinin önümüzdeki günlerde Siyah-Beyazlı yönetimle masaya oturması, ayrılık konusunda kendilerine gerekli kolaylığın sağlanmasını istemesi bekleniyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap