SON DAKİKA



Haber > Spor > Tolga'dan şok karar

Tolga'dan şok karar

12 Aralık 2015 Cumartesi - 10:54




Beşiktaş'ın Sporting ile oynadığı maçta yediği goller sonrasında kimseyle konuşmayan ve gözyaşlarını tutamayan Tolga, takımdan ayrılma kararı aldı.





Beşiktaş, Perşembe akşam Sporting'e 3-1 yenilip geçen sezonun ardından bu sezonda da Avrupa'ya ikinci kez Tolga Zengin yüzünden veda etti. Özellikle annesi vefat ettiği dönemde Tolga'ya büyük destek veren taraftarlar o maçta yaptığı hatalardan çok Ersan Gülüm ve Mustafa Pektemek ile yönetici Mete Vardar'ın kendisini tribünlere götürmek istemesine rağmen  taraftara verdiği tepkiyle iplerin kopmasına neden olmuştu.

'En iyisi ayrılmak'

 Perşembe akşam yediği goller sonrasında kimseyle konuşmayan ve gözyaşlarını tutamayan Tolga, takımdan ayrılma kararı aldı. Tecrübeli kaleci İstanbul'a dönüş yolunda görüştüğü Güneş'e, "bundan sonra ne yaparsam yapayım, beni istemezler. En iyisi ayrılmak. Derbide de beni oynatma istersen hocam" dediği bildirildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap