SON DAKİKA



Haber > Spor > Tolga'dan milli takım sözleri!

Tolga'dan milli takım sözleri!

13 Kasım 2015 Cuma - 20:15




Hertha Berlin forması giyen Tolga Ciğerci, 2016 Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye Milli Takımı'nda forma giymek istediğini açıkladı.





Trabzonspor'un da transfer listesinde yer alan ve Bundesliga ekiplerinden Hertha Berlin'de forma giyen Tolga Ciğerci, sezonun geri kalanında göstereceği performansla Türkiye Milli Takımının Avrupa Şampiyonası kadrosuna seçilmeyi planlıyor. Alman basınına konuşan 23 yaşındaki orta saha oyuncusu, iki kez A Milli Takım kadrosuna çağrıldığını ancak sakatlıklar nedeniyle kadrodan çıkarılmak zorunda kaldığını belirterek, "Türkiye'yi seçme kararımın halen yüzde yüz arkasındayım. Şu anda federasyonla bir temasım yok ancak hedefim, 2016 Avrupa Şampiyonası'nda forma giymek" ifadesini kullandı. Bu sezon sakatlıklar nedeniyle ligde sadece iki kez şans bulabilen Tolga, kendisini iyi hissettiğini dile getirirken, "Hertha'da ve şehirde kendimi rahat hissediyorum" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap