SON DAKİKA



Haber > Spor > Thomas Tuchel: Zor bir maça çıkacağız

Thomas Tuchel: Zor bir maça çıkacağız

10 Aralık 2019 Salı - 19:49




Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Galatasaray'ı konuk edecek PSG'nin teknik direktörü Thomas Tuchel, maç toplantısında Galatasaray'a karşı zor bir maça çıkacaklarını belirtirken Mbappe ve Neymar'ın durumuna da değindi.





Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda temsilcimiz Galatasaray, son maçında Fransız ekibi Paris Saint-Germain (PSG) ile karşı karşıya gelecek. 

PSG'nin Alman teknik direktörü Thomas Tuchel, karşılaşma öncesi basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. 

Zor bir maçın kendilerini beklediğini belirten Tuchel, "Şampiyonlar Ligi'nde rahat bir durumdayız. Birinci sırayı garantiledik. Bizim için zor bir grup oldu. İstanbul'da ve Brugge'de zor maçlara çıktık. Galatasaray gibi büyük bir takıma karşı zor bir maça çıkacağız. Galatasaray'ın durumu, bizim için zor bir maç olacağı gerçeğini değiştirmez. Onlar için de zor olacak" dedi. 

Maça çıkmayı planladığı kadroya ilişkin de açıklamalar yapan Tuchel, "Belki biraz rotasyon yapabiliriz. Bazı oyuncularımızı riske atmamak adına oynamamaları söz konusu ama takımı da çok değiştirmek istemiyorum. Mbappe ve Neymar, büyük ihtimalle oynarlar. Sonuçta Parc des Princes'te, taraftarımızın önüne iyi bir takım çıkarmalıyız. Bazı değişiklikler yapmalıyım ama çok da yapmamam gerekiyor. Benim için en iyi kararları almak önemli. " ifadelerini kullandı. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap