SON DAKİKA



Haber > Spor > TFF Başkanı Nihat Özdemir'den açıklama! Maçlar seyircili oynanacak mı?

TFF Başkanı Nihat Özdemir'den açıklama! Maçlar seyircili oynanacak mı?

21 Ekim 2020 Çarşamba - 19:40




TFF ile Kulüpler Birliği arasındaki toplantı sonrası TFF Başkanı Nihat Özdemir, açıklamalarda bulundu. Özdemir, yayıncı kuruluş beIN Sports ile henüz anlaşmaya varamadıklarını söylerken "UEFA'nın da isteği olan yüzde 30 kapasiteyle oynamak istiyoruz. Başakşehir ve Sivasspor'un gelecek hafta Avrupa maçları var. Bu maçların ve milli maçların yüzde 30 kapasiteyle oynanmasını istiyoruz" ifadelerini kullandı





TFF ile Kulüpler Birliği arasındaki toplantı sonrası TFF Başkanı Nihat Özdemir, açıklamalarda bulundu

Nihat Özdemir, "Maalesef şu ana kadar beIN Sports ile anlaşmaya varamadık. beIN Sports'un TFF ile yapmış olduğu sözleşmenin tüm maddelerine uymasını bekliyoruz. Bununla ilgili ihtarnameyi de TFF göndermiş bulundurmaktadır. Localarda taraftar almaya başladık ancak bu yeterli değil. İstediğimiz, UEFA'nın da isteği olan yüzde 30 kapasiteyle oynamak istiyoruz. Başakşehir ve Sivasspor 'un gelecek hafta Avrupa maçları var. Bu maçların ve milli maçların yüzde 30 kapasiteyle oynanmasını istiyoruz. Bunun için Sağlık Bakanlığı'na talebimizi ilettik" ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap