SON DAKİKA



Haber > Spor > TFF 5 yıl ceza alacak, Fenerbahçe küme düşecek!

TFF 5 yıl ceza alacak, Fenerbahçe küme düşecek!

08 Ekim 2015 Perşembe - 16:23




Trabzonspor Başkan Yardımcısı Yakup Aslan, "Avupa'daki hukuk mücadelemizi sürdürüyoruz. TFF 5 yıl ceza alacak. Fenerbahçe ise küme düşecek." dedi.





Trabzonspor Başkan Yardımcısı Yakup Aslan'dan önemli açıklamalar. Aslan, "Avupa'daki huku mücadelemizi sürdürüyoruz. TFF 5 yıl ceza alacak. Fenerbahçe ise küme düşecek" dedi. İşte Yakup Aslan'ın açıklamaları: “Avrupa’da çok ciddi hukuk mücadelesi veriyoruz. Bunu da sürekli seslendirmek istemiyoruz. Biz çekilelim ama gelecek olan yönetime yapılan baskılar kulübün aleyhine olur. Bizim gitmemiz şike sürecini zayıflatır. TFF de zaten bizim gitmemizi istiyor." Trabzonspor Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Yakup Aslan gündemdeki şike süreci ve takımın genel durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Aslan, Aslan Aralık kongresinde neden aday olmak istediklerini de açıkladı. Yakup Aslan, ligin bundan sonraki haftalarında hakem hatalarıyla karşılaşmayacaklarını da söyledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap