SON DAKİKA



Haber > Spor > TFF 2. Lig'de gruplar belirlendi! İşte o gruplar...

TFF 2. Lig'de gruplar belirlendi! İşte o gruplar...

30 Haziran 2022 Perşembe - 13:57




2022-2023 sezonu 2. Lig kırmızı ve beyaz grupta yer alacak takımlar yapılan kura neticesinde belli oldu





2022- 2023 sezonu 2. Lig gruplarında yer alacak takımlar belirlendi.

2. Lig'in  sezonu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)  Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilen kura çekimine, TFF 2. ve 3. Lig Kulüplerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Can, TFF Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik, Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın, kulüp başkanları ve temsilcileri katıldı.

27-28 Ağustos'ta başlayacak ve 29 Nisan 2023'te sona erecek TFF 2. Lig'de Kırmızı Grup'ta 20, Beyaz Grup'ta ise 19 takım mücadele edecek.

KIRMIZI VE BEYAZ GRUPTA YER ALAN TAKIMLAR ŞU ŞEKİLDE:


Kırmızı Grup: 1461 Trabzon FK, Adıyaman FK, Ankara Demirspor, Balıkesirspor, Bucaspor 1928, Criptoswaps Zonguldak Kömürspor, Diyarbekirspor, Etimesgut Belediyespor, Fethiyespor, GMG Kastamonuspor, İskenderunspor, Karacabey Belediyespor, Kırşehir Belediyespor, Kocaelispor, Pazarspor, Sarıyer, Serik Belediyespor, Silahtaroğlu Vanspor FK, Uşakspor, Weecoins Kırklarelispor.

Beyaz Grup: Afjet Afyonspor, Amed Sportif Faaliyetler, Anagold 24Erzincanspor, Ankaraspor, Arnavutköy Belediyespor, Batman Petrolspor, Bayburt Özel İdare, Bitexen Düzcespor, Bursaspor, Çorum FK, Esenler Erokspor, Eşin Group Nazilli Belediyespor, Isparta 32 Spor, İnegölspor, Menemenspor, Sivas Belediyespor, Somaspor, Şanlıurfaspor, Tarsus İdman Yurdu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap