SON DAKİKA



Haber > Spor > Teşekkürler Cumhurbaşkanım

Teşekkürler Cumhurbaşkanım

15 Aralık 2016 Perşembe - 11:32




Başkan Usta: Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Bakanlarımız Süleyman Soylu, Akif Çağatay Kılıç ve Berat Albayrak’a teşekkür ederiz.





Trabzonspor taraftarlarının özlemle beklediği Akyazı Stadı'nın resmi açılışı 18 Aralık Pazar günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilecek. Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, yeni stadın Trabzonspor'un zaferlerine ev sahipliği yapacağını belirterek, kulübün geleceğinden kimsenin endişe etmemesi gerektiğini söyledi. Usta, "Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu, Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Berat Albayrak olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

DİRİLİŞİN EN ÖNEMLİ UNSURU

Başkan Usta, kaliteli bir stadın ortaya çıkması için olağanüstü emek sarf edildiğini vurgulayarak, "Şehir ve Trabzonspor, sadece bir stat değil, güzel bir tesis kazanacak. Ben bu tesisin, stadın Trabzonspor'un bu dönüşümüne olağanüstü itici bir güç olacağına inanıyorum. Bunu inşallah hep beraber göreceğiz" dedi. "Yeni statlar, yeniden dirilişin en önemli unsurlarından biridir" diyen Usta, "Akyazı Stadı, Trabzonspor'un nice zaferlerine ev sahipliği yapacak. Trabzonspor'un geleceğinden kimse endişe etmesin" diye konuştu.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap