SON DAKİKA



Haber > Spor > Terim'in maaşı 2 bin 900 kişiye eşit!

Terim'in maaşı 2 bin 900 kişiye eşit!

20 Haziran 2016 Pazartesi - 16:26




EURO 2016'da Milli Takımda yaşanan başarısızlığın ardından teknik direktör Fatih Terim ve aldığı yüksek maaş en çok tartışılan konulardan biri oldu.





EURO 2016'daki futbolcu tercihi ve oynattığı futbol ile eleştirilen A Milli Futbol Takımı teknik direktörü Fatih Terim'in TFF'den aldığı ücret bir kez daha gündeme geldi. 

DUDAK UÇUKLATTI

Sözcü yazarı Rahmi Turan, "Fatih Terim’in maaşı dünyada dudak uçuklattı" başlığıyla yayımlanan yazısında "Yılda 3,5 milyon Euro. Ayda 962 bin 500 lira. Nedir bu büyük paralar? Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'in aldığı maaş" dedi.

Forbes dergisine göre Terim'in "Dünyanın en çok kazanan dördüncü antrenörü" olduğunu yazan Turan, Türkiye'de bir vatandaşın ortalama gelirinden 2 bin 900 misli ücret aldığını ifade etti. Turan, "Forbes'e göre, milli gelire oranla Fatih Terim dünyanın en yüksek ücretini alıyor. Tek başına 2900 vatandaşının toplam maaşına eşit! Bu, kırılması imkansız bir dünya rekorudur!" ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap