SON DAKİKA



Haber > Spor > Terim'e cephe alan o futbolcular!

Terim'e cephe alan o futbolcular!

20 Haziran 2016 Pazartesi - 13:18




EURO 2016'da alınan iki yenilgiyle beraber resmen hayal kırıklığı yaratan Türkiye Milli Takımı'nda Fatih Terim ve oyuncular arasında uçurum oluştu.





Güçlü kadrosu ve karizmatik teknik direktörüyle EURO 2016’nın iddialı takımlarından biri olan, hatta kimi otoritelere göre turnuvanın gizli favori takımları arasında gösterilen Türkiye, Hırvatistan ve İspanya maçlarında bozguna uğrayınca o olumlu hava ters yöne esmiş, spor kamu oyu Terim ve öğrencilerini hedef tahtasına oturmuştu.

MİLLİ TAKIM İÇİ CADI KAZANI GİBİ

İki maçta ‘0’ çeken Türkiye Milli Takımı hakkında ortaya çeşitli iddialar atılırken, son olarak Emre Mor’un antrenmanlarda pas alamaması ve tekmeliklerini yere fırlatması, Arda Turan -Fatih Terim arasında iç çekişme (prim iddiaları da buna dahil), duayen futbol yorumcusu Şansal Büyüka’nın ‘milli takımın içinden kötü haberler geliyor’ sözleri ay yıldızlı ekibin son durumunu ortaya çıkardı. Kritik Çek Cumhuriyeti maçı öncesi oyuncularıyla arasına mesafe koyan ve hiçbir futbolcusuyla konuşmayan deneyimli teknik adam Fatih Terim’in EURO 2016’dan sonra vereceği karar merakla beklenirken, Terim’in bu turnuvadan sonra kendisine cephe alan bazı futbolcularla yollarını ayıracağı öğrenildi.

6 FUTBOLCU ARDA TURAN VE DİĞERLERİ...

Art arda gelen iki mağlubiyetten sonra bazı oyuncularından beklemediği darbeler aldığı iddia edilen Fatih Terim 6 futbolcunun biletini kestiği belirtildi. Milli takımda fazla forma şansı bulamayan ve Fransa’ya geldiğine pişman olan futbolcuların bu durumu diğer arkadaşlarıyla paylaştığı, takım içerisinde tecrübeli isimlerin Terim’in forma adaleti konusunda dengeyi tutturamadığı şeklinde serzenişte bulundukları anlaşıldı.


İşte Fatih Terim’e cephe alan o futbolcular…

İsmail Köybaşı: Şampiyon takımın sol beki olan İsmail Köybaşı bu sezon tam 35 maça çıktı. Başarılı performansıyla alkış toplayan Köybaşı, yaklaşık 2 ay antrenmanlara çıkmayan ve fizik kapasitesi yönünden bir hayli geride kalan Caner Erkin’i kesemezken tecrübeli futbolcunun bu durum karşısında moralinin bir hayli bozuk olduğu belirtildi.

Volkan Şen: Süper Lig’in ofansif anlamda en iyi 3 futbolcusu arasında gösterilen Volkan Şen’in Hakan Çalhanoğlu ve bitik durumdaki Arda Turan’ın gerisinde kalması yıldız oyuncuyu sarsan en büyük faktörlerden biri olarak gösteriliyor.

Emre Mor: Şans bulamadığı için antrenmanlarda huzursuzluk yaşayan Emre Mor turnuvanın bir an önce bitmesini ve Tuchel’le beraber gelişimine kaldığı yerden devam etmek istediği belirtildi.

Cenk Tosun: Hırvatistan karşısında sistem gereği pozisyon bulamayan, fakat saha içindeki gayreti, isteği ve oyun arzusuyla elinden geleni yapan Cenk Tosun’un İspanya karşısında formasını bir anda Burak Yılmaz’a kaptırması yetenekli golcünün moralinin bozulmasına yetti.


Semih Kaya ve Ahmet Çalık’ın stoper olarak seçildiği milli takımda Mehmet Topal’ın defansta görev alması her iki oyuncuyu da bitiren en büyük sebeplerden biri olarak gösteriliyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap