SON DAKİKA



Haber > Spor > Terim'den Yanal'a 'Kurgu' yanıtı

Terim'den Yanal'a 'Kurgu' yanıtı

06 Kasım 2019 Çarşamba - 14:30




Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın Kayserispor maçı sonrası yaptığı ‘Fenerbahçe’nin kurguyla şampiyon olacağını söyleyenlere selam yolluyorum’ açıklamasına Terim'den yanıt geldi. Galatasaray’ın İspanya yolculuğu öncesi Fatih Terim’in ‘selam söylüyorum’ sözleri Yanal’a cevap olarak algılandı.





Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Kayserispor maçı sonrası ‘Fenerbahçe’nin kurguyla şampiyon olacağını söyleyenlere selam yolluyorum’ demişti, dün Galatasaray’ın İspanya yolculuğu öncesi Fatih Terim’in ‘selam söylüyorum’ sözleri ise Yanal’a cevap olarak algılandı.
 
Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, 1-0 kaybedilen Kayseri maçı sonrasında, “Fenerbahçe’nin kurguyla şampiyon olacağını söyleyenlere selam yolluyorum” demişti.
 
Dün Galatasaray, İspanya’ya giderken muhabir, Fatih Terim’e, “Hocam bir şeyler söyler misiniz?” diye sordu. Tecrübeli çalıştırıcı gülerek, “Selam söylüyorum” karşılığını verdi. Bu yanıt, Sarı-Kırmızılı taraftarlarca, Ersun Yanal’a yanıt olarak algılandı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap