SON DAKİKA



Haber > Spor > Terim onu kaçırmak istemiyor

Terim onu kaçırmak istemiyor

20 Eylül 2015 Pazar - 15:10




Bundesliga'da Mainz 05, Hoffenhaim'i 3-1'le geçerken maça attığı 3 golle damgasını vuran Yunus Mallı bir anda Almanya'nın gündemine oturdu.





2011 yılından bu yana formasını giydiği Mainz'ı sırtlayan Yunus'un "Yeni Mesut Özil" olarak lanse edilmesi ise bir anda akıllara milli takım konusunu getirdi. Özellikle son dönemde Mesut Özil ve Emre Can'ı Almanya'ya kaptıran Türkiye'nin Yunus konusunda nasıl bir yol izleyeceği ise merak konusu oldu. Almanya Milli Takımların U17, U18, U19, U20 ve U21 olmak üzere tüm altyaş kategorilerinde forma giyen ancak a takım düzeyinde henüz davet almayan Yunus'un, Ekim'de oynanacak kritik İzlanda maçı kadrosuna A Milli Takımlar Sportif Direktörü Fatih Terim tarafından davet edilmesi bekleniyor. Almanya A Milli Takımı içerisinde uzun vadede forma şansı az olan Yunus Mallı’nın kararını Türkiye'den yana kullanması ihtimali yüksek. Yunus'un ayrıca Hakan Çalhanoğlu, Gökhan Töre, Olcay Şahan ve Mehmet Ekici gibi isimlerle iletişim kurduğu ve onlardan Türkiye A Milli Takımı hakkında olumlu geri dönüşler aldığı da biliniyor. Yunus Mallı, Trabzonspor'un da transfer listesinde yer alıyordu.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap