SON DAKİKA



Haber > Spor > Terim: Kabullenemiyorum!

Terim: Kabullenemiyorum!

22 Mayıs 2016 Pazar - 21:47




A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, İngiltere maçını değerlendirdi.





Fatih Terim'in yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamaları şöyle: "Çocukları tebrik etmek lazım, İngiltere'ye karşı oynamak zor, İngiltere'de daha da zor. Bu mağlubiyeti burada bırakmamız lazım. Diğer taraflara sıçramaması lazım. Kötü goller yememeiliyiz, fırsat ları değerlendirmeliyiz. Takımdan memnunum. Sakat olan, hasta olan, sıkıntısı olanlara rağmen oyunu zaman zaman yüzde 50-50'ye getiren, direnç gösteren, oyuncularımı kutluyorum. Türk milli takımı oyuncuları başabaş, dişediş, hızlı atağa çıkan, çok adamla savunma yapan ve zaman zaman rakibe topu göstermeyen bir oyun sergiledi.

İngiltere'nin 10 maçta 3 gol yediğini düşünürsek, bu kadar pozisyonun bir anlamı var. Kazanmayı çok istiyordum açıkçası. Bu kazanma bizi 13. sıradan çok yükseğe taşırdı. Alacağımzı galibiyetlerle bunu telafi ederiz. Kaybetmeden gitseydik çok daha mutlu olurdum. Oyun, direnç ve bir davranış seriledi oyuncularım. İngiltere ile maç aldığımıza çok mutluyum. Başka bir federasyon 13. sırada olduğu için İngiltere ile maç almayabilirdi. Bu güzel atmosferin oyuncularımıza bir şey katacağını, yenebileceğimizi düşündüm. Bize buradan oyunumuz hoş geldi, size nasıl geldi bilemiyorum. Ben soyunma odasında da bu yorumu yaptım, mağlubiyete biraz kızdım.

Makus talihimiz devam ediyor sanırım. Hakem güzel bir maç idare etti Deniz Hoca. Bana mesajlar geliyor; penaltı var diyen var, korner değil diyen var, ofsayt diyen var. Bizi her şeyiyle sonuç hariç takdir eden bir hazırlık maçı olarak telaffuz ediyoruz. Allah nasip ederse Antalya ile beraber bu serüvene başlıyoruz. Yolumuz aşağı yukarı belli. Özür diliyorum burada kazanamadığımız için.

Buradan çıkaracağımız tek hisse var, dünyanın her yerinde hakemler hata yapıyor.  Kaybetmeye alışmayan bir takım reaksiyon gören bir takımın yenilmesini ne olursa olsun kabullenemiyorum. Mutlu eden şeyler de var tabi bu yenilginin içerisinde. Her krizden fırsat çıkar mantığıyla bu maçtan dersler çıkaracağız. Böyle bir getirisi var. Çok şükür sakatımız yok. Keşke kazansaydık, yakalamıştık da. Bu kadar fırsat yakaladığımız bir maç hatırlamıyorum. Yasin bile oyuna girdikten sonera 2-3 pozisyona girdi. Olcay, Cenk ve sonlarda Hakan ile Mehmet. İngiltere ile oynamak hiç kolay değil."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap