SON DAKİKA



Haber > Spor > Temizlenemezsin

Temizlenemezsin

14 Ocak 2015 Çarşamba - 11:05




Aziz Yıldırım ve işbirlikçilerini aklama davası başladı. Yıldırım üzerine yapışan şike çamurundan temizlenmek için kendi çalıp kendi oynadı.





2010-2011 sezonunda Trabzonspor’un elinden şampiyonluğunu ayak oyunlarıyla alan ve bunun kanıtlanmasına rağmen yeniden yargılanmasına karar verilen Aziz Yıldırım ve iş birlikçileri dün Hakim karşısına çıktı. İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya sanıklar Aziz Yıldırım, Ahmet Çelebi, İlhan Yüksel Ekşioğlu, Olgun Peker ve Abdullah Başak ile avukatları hazır bulundu. Trabzonspor'un avukatları yeniden görülen "Futbolda Şike" davasında "reddi hakim" talebi reddedildi. Davanın ilk duruşmasında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım savunmasını yapıp beraatini isterken Trabzonspor avukatı Erdem Egemen, “Şike, vatan millet, kahramanlık meselesi değil, şike haysiyet ve adamlık meselesidir” şeklindeki sözleri mahkemeye damgasını vurdu. Bu arada davada ara karar açıklandı. 31 sanıklı dava ile 6 sanıklı 2 davanın birleştirilmesine karar verildi. Bizde üzerine şike çamuru yapışan Aziz Yıldırım’a diyoruz ki, “SEN TÜRK FUTBOLUNUN YÜZ KARARISIN. NE YAPARSAN YAP TEMİZLENEMEZSİN”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap