SON DAKİKA



Haber > Spor > Teknik patron Şota'dan futbolcularına...

Teknik patron Şota'dan futbolcularına...

30 Eylül 2015 Çarşamba - 08:19




Üst üste Galatasaray ve Osmanlıspor yenilgileriyle sarsılan Trabzonspor’da, Torku Konyaspor maçı öncesi galibiyet yemini edildi. Şota, “Artık hata ist





Trabzonspor’da Cuma günü oynanacak olan Torku Konyaspor maçı öncesi alarm verildi. Lig’de Galatasaray ardından da Osmanlıspor’a yenilerek, taraftarlarını şoka sokan Bordo-Mavililer’de Konyaspor maçı, yeniden doğuş maçı olarak görülüyor. Sezona süper bir başlangıç yapıp ilk 4 haftada 10 puan topladıktan sonra üst üste alınan yenilgilere anlam veremeyen Karadeniz ekibinde Teknik Direktör Şota Arveladze, takımını toparlamaya çalışıyor. Oyuncularına “Bu takımı biz düşürdük biz çıkartırız. Ben size güveniyorum. Taraftarlarımız da bize inanıyor ve güveniyor. Konyaspor maçında asıl kimliğimize kavuşmalıyız. Başka çaremiz yok. Şampiyonluk yolunda kaybettiğimiz puanları telafi etmemiz gerek. Bunu mutlaka yapmalıyız. Konyaspor maçı bir fırsat olarak önümüzde duruyor. Taraftarlarımıza kendimizi affettirmeliyiz” şeklindeki sözlerle moral veriyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap