SON DAKİKA



Haber > Spor > Teknik direktör Bülent Akan, hakem saldırısını savundu

Teknik direktör Bülent Akan, hakem saldırısını savundu

14 Ocak 2024 Pazar - 10:41




24Erzincanspor Teknik Direktörü Bülent Akan'ın İnegölspor karşılaşmasının ardından hakemlerle ilgili yaptığı açıklama büyük tepki topladı.





Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig Kırmızı Grup 20’nci hafta mücadelesinde İnegölspor, sahasında 24Erzincanspor’u 2-0 mağlup etti. Maçın ardından 24Erzincanspor Teknik Direktörü Bülent Akan'ın hakemlerle ilgili sözleri tepki çekti. Hakem Yusuf Aydın'ın kötü yönetim sergilediğini öne süren Akan, eski MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın hakem Halil Umut Meler'e yönelik saldırısını savundu. ON6 TV'ye konuşan Bülent Akan, şu ifadeleri kullandı: "Tebrik edecek bir şey yok. Penaltı verilmiyor, goller oluyor, bilmem neler oluyor ne tebriği.

Son pozisyon, 5-6 dakika var, penaltı verilse maç değişir. Bu hakemlerle bitmez bu lig, gerçekten bitmiyor. Biz çok üzüldük Ankaragücü'nün başkanının yaptığına ama demek ki bu hakemler hakediyor bunları." Yaptığı açıklamadan pişmanlık duyan Bülent Akan, kameramana dönerek "Kardeş sil bunları ya" dedi. Muhabirin "Canlı yayındayız hocam" karşılığını vermesi üzerine Akan, "İnegölspor'u tebrik ediyorum, başarılar diliyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap