SON DAKİKA



Haber > Spor > Tekliflerin gelmesi çok normal

Tekliflerin gelmesi çok normal

30 Eylül 2016 Cuma - 13:52




Galatasaray'ın Portekizli yıldızı Bruma, Antalyaspor ile yapacakları maç öncesinde basın mensuplarının karşısına geçti.





Bruma şu ifadeleri kullandı:

"Kendi sahamız ve seyircimiz önünde de oynasak zor bir maç bizi bekliyor. Sezon başında gelen teklifler vardı ama Galatasaray’da kalmayı tercih ettim. Bu tercihimden dolayı da pişmanlık duymuyorum. İyi oynamaya devam ettiğiniz sürece tekliflerin gelmesi çok normal. Galatasaray ile sözleşmem devam ediyor ve burada çok mutluyum

 Her maç, her antrenmanda kendimi geliştirmek ve takıma maksimum faydayı sağlamak istiyorum. Beşiktaş'a attığım golden sonra Cristiano Ronaldo beni aramadı. Beşiktaş'a karşı böyle bir an denk geldi ve gol oldu. Şükürler olsun ki bir sakatlık olmadan bir maç daha geçti.

Galatasaray’a ilk geldiğimde çok daha zayıftım. Her geçen gün daha da bilinçleniyorum. Beslenmeme, yediklerime fazla önem vermiyordum ama şuan çok dikkat ediyorum ve kendimi şu an fit olarak görüyorum.

Galatasaray’daki ilk iki senemde güven elde edemedim. Bendeki değişikliğin en önemli sebebi La Liga'ya gidip gelmem. La Liga'ya gitmek doğru bir seçimdi. Bana kişilik kazandırdığını söyleyebilirim. Hem kişilik hem futbol olarak kendimi geliştirdiğimi düşünüyorum. Bu da Galatasaray’daki başlangıcıma ve performansıma yansıdı.Beşiktaş maçında topu aldım ve önümde boşluk gördüm. Kendime güvenim de vardı ve böyle bir aksiyon denemek istedim güzel de bir gol oldu. 'Maçtan önce Levent Bey (Nazifoğlu) ile de konuşmuştuk benden gol istemişti bu sözümü tuttuğum için mutluyum. Sadece benim değil, bütün oyuncuların kendisini geliştirmesi gerekiyor. Eleştiriler olacaktır ama önemli olan benim ne hissettiğim.Sadece Wesley değil, Selçuk, Podolski'yi dinliyorum. Fikir alışverişleri yapıyorum. Onlar da gelişimimde önemli.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap