SON DAKİKA



Haber > Spor > Teklif almadım

Teklif almadım

17 Mayıs 2015 Pazar - 18:19




Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Beşiktaş'tan teklif almadığını açıkladı.





Şenol Güneş, Gaziantepspor karşılaşmasının ardından Beşiktaş iddialarına cevap verdi. 

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, “Bugün son kaybettiğimiz maç sonrası iki takımda kazanmak için sahaya çıktı. Sıcağın el verdiği derecede koşmaya çalıştık. Bu durum oyun temposunu ister istemez etkiliyor. Ama iki takım oyuncuları da gayretliydi. İlk yarıda net oyun oldu. İkinci yarı rakip takım 10 kişi kaldıktan sonra kontrol lehimizde oldu. Bu maçı da kazanmak için sahaya çıktık. Bugün şans bize güldü. Moral açısından bu maç önemliydi. İnşallah bundan sonraki 2 maçı da kazanırız” dedi.

Takımda kalıp kalmayacağı ve Beşiktaş’tan teklif iddialarına da cevap veren Güneş, “Kongre öncesinde konuşmaktan uzak durdum. Kongre öncesinde kısmen yapmaya çalıştım. Ben hiç bir şeyin içerisine alet olmam. Bursaspor her şeyin üzerindedir. Bütün birimler kulübü büyütmek için çalışır. Kongre bitiminde güzel ambiyans oldu. 3 başkan da birbirini tebrik etti. Olması gereken de budur. Maçlar daha bitmedi. Maçlar bittiği zaman konuşuruz. Beşiktaş’ın resmi teklifi bana hiç olmadı. Onun için Beşiktaş yönetimine katılıyorum. Yazılanlar olabilir, diğerleri de olabilir. Bunlar doğal şeyler. Transfer döneminde hocalar ve futbolcular istenilebilir, gönderilebilir. Şu an acele etmeye gerek yok. Önemli olan bu futbolcuların takımda kalması. İleriye dönük şeyleri konuşmak istemiyorum. Şu an bütün konsantrasyonum 3 maç üzerine. Kupada da zor olan şansımızı arttırmak istiyoruz” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap