SON DAKİKA



Haber > Spor > Tekke ile anlaştılar!

Tekke ile anlaştılar!

29 Mart 2015 Pazar - 21:54




Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'da teknik direktörlüğe Fatih Tekke getirildi.





Süper Lig'de flaş görevlendirme... Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'da teknik direktörlüğe Fatih Tekke getirildi. Kulüp başkanı Ziya Eren, Mehmet Özdilek'in istifasının ardından teknik direktör arayışlarına başladıklarını söyledi. Bu kapsamda anlaşma sağladıkları Fatih Tekke'yi göreve getirdiklerini belirten Eren, anlaşmanın detaylarını daha sonra paylaşacaklarını kaydetti. 38 yaşındaki genç teknik adam Tekke, bu sezon Bülent Korkmaz, Uğur Tütüneker ve Mehmet Özdilek'in ardından Kayseri temsilcisinin 4. teknik direktörü oldu.

SSpor Toto Süper Lig ekiplerinden Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'da teknik direktörlüğe Fatih Tekke getirildi. Kulüp başkanı Ziya Eren, Mehmet Özdilek'in istifasının ardından teknik direktör arayışlarına başladıklarını söyledi. Bu kapsamda anlaşma sağladıkları Fatih Tekke'yi göreve getirdiklerini belirten Eren, anlaşmanın detaylarını daha sonra paylaşacaklarını kaydetti. 38 yaşındaki genç teknik adam Tekke, bu sezon Bülent Korkmaz, Uğur Tütüneker ve Mehmet Özdilek'in ardından Kayseri temsilcisinin 4. teknik direktörü oldu.

OKU ve YORUMLA ==> http://www.61saat.com/futbol/fatih-tekke-kayseri-erciyessporun-basina-gecti-h187579.html
kkk
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap