SON DAKİKA



Haber > Spor > Tekke Denizli'yi şahlandırdı!

Tekke Denizli'yi şahlandırdı!

28 Nisan 2018 Cumartesi - 18:21




Denizlispor’da Fatih Tekke, Spor Toto 1. Lig’de dengeleri değiştirdi. Düşme potasının 7 puan gerisinde yeşil-siyahlılar teslim alan genç teknik adam D





22. hafta takımın başında getirilen ve ilk olarak Giresun’da takımın başında maça çıkan Fatih Tekke, Denizlispor’u düştü diyen kesimlere büyük bir cevap verdi. Elazığ deplasmanında 1-0 mağlup olduktan sonra en yakın rakibiyle arasında 7 puan olan ve düştü gözüyle bakılan Denizlispor, Tekke ile şaha kalktı.

ZİRVEYE HOROZ’DAN  AYAR GELDİ
Denizlispor Tekke ile oynadığı 8 karşılaşmada 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Deplasmanda Giresunspor ve Gazişehir’i mağlup eden Horoz, iç sahada Ümraniye, Erzurum ve Ankaragücü’nü mağlup etmeyi başardı. Yeşil-siyahlılar tek beraberliğini Manisaspor’a karşı dramarik bir şekilde alırken, Adana Demir ve Altınordu’ya ise şanssız bir şekilde kaybetti. Horoz bu karşılaşmalarda rakip filelere 15 gol atarken, kalesinde 9 gol gördü.

Tekke ile zirvede yer alan takımları içeride dışarıda mağlup etmeyi başaran Horoz, 33 puana ulaştı ve 5 hafta kala ateş hattında kurtuldu. Yeşil-siyahlılar kalan 5 haftada Balıkesirspor (D), Çaykur Rize, Samsunspor (D), Gazinatepspor ve Boluspor (D) ile karşılaşacak ve sezonu bitirecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap