SON DAKİKA



Haber > Spor > Tek hedef olacak!

Tek hedef olacak!

25 Mayıs 2015 Pazartesi - 11:46




Trabzonspor’da yönetim kurulundan sonra Teknik Direktör Ersun Yanal da gelecek sezon sadece lige odaklanmaları gerektiğini işaret etti. Yanal, “Tüm he





2014-2015 sezonunda bitime bir hafta kala Trabzonspor’da yeni sezon için yol haritası netleşti. Bordo-Mavili kulüpte yönetim kurulu üyesi Köksal Sadıklar’dan sonra Teknik Direktör Ersun Yanal da sadece Süper Lig’e odaklanacaklarını vurguladı. Yanal, gelecek sezon birkaç hedefi aynı anda oluşturmanın güç olacağına vurgu yaparak, “Önümüzdeki bir kaç hedefi taşımak için bir zaman olmalı. Trabzonspor doğru yapılanıp, doğru takımlar kurmalı. Hepsini birlikte taşımak ve yönetmek oldukça zor” dedi. Deneyimli teknik adam, “Trabzonspor'un hedeflerini çok iyi bir şekilde netleştirip uzun yıllar peşinde koştuğu ve yapamadığı şampiyonluk yarışında, net bir şekilde oluşturacağı kadrosal bir yapı içinde olması gerektiğini ben de savunuyorum. Ama bu sadece benim görüşüm değil, herkesin görüşü olmalı. Bu birliktelikle hareket edilmeli” diyerek yeni sezonda Trabzonspor’un sadece ligde şampiyonluğa oynayacak bir yapıya bürüneceğinin altını çizdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap