SON DAKİKA



Haber > Spor > Teixeira Chelsea yolunda

Teixeira Chelsea yolunda

30 Ekim 2015 Cuma - 14:42




Chelsea, ara transfer döneminde Shakhtar Donetsk’in Brezilyalı yıldız oyuncusu Alex Teixeira’yı kadrosuna katmak istiyor.





Premier Lig’de 10 hafta sonunda sadece 11 puan toplayabilen Chelsea, son olarak Capital One Kupası’ndan da elenerek hayal kırıklığı yaratmaya devam etti. Mavilerdeki kötü gidişatı düzeltmek için ara transfer için şimdiden çalışmalara başladı. Daily Mail gazetesinde yer alan habere göre Chelsea, ara transfer döneminde Shakhtar Donetsk’in Brezilyalı yıldız oyuncusu Alex Teixeira’yı kadrosuna katmak istiyor. 11 lig maçında attığı 16 golle Avrupa’da maç başına en iyi gol ortalamasına sahip futbolcu unvanını elinden bulunduran 25 yaşındaki oyuncu, Ukrayna basınına yaptığı açıklamada Chelsea’nin kendisine olan ilgisini doğrularken, “Beni transfer etmek istemeleri büyük bir onur. Bu transfer Ocak ayında gerçekleşirse harika olur” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap