SON DAKİKA



Haber > Spor > Tecrübemizi kullanacağız

Tecrübemizi kullanacağız

22 Temmuz 2015 Çarşamba - 15:41




Trabzonspor'da Şota ve Salih Dursun, Differdange maçının oynanacağı Municipal Stadyumu’nda basın toplantısı düzenledi.





Toplantıda ilk olarak konuşan Salih, Suruç'ta ki bombalı saldırıda hayatını kaybedenlere başsağlığı diledi. Salih, sonrasında Trabzonspor için hayatını kaybedenlerin isimlerini tek tek sayarak, "Mehmet Dalman, Aykut Adıyaman, Sadık Karşıyalı, Burak Yıldırım.Bu saydığım isimlerin çoğu şehrinin semtinin formada ki renkleri hepsi bunun için canlarını feda ettiler. Onun için bilincindeyim. Bunun bilincindeyiz. O yüzden Avrupa Ligi bizim için her zaman önemlidir. Ülkemizi temsil etmekteyiz. Bu saydığım isimlerin hepsinin ortak yanı ülkelerini çok sevmeleri. Biz ülkemizi çok seviyoruz. Elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz. Hocamızın gösterildiği taktikleri uygulayacağız. Gerçek Türk gibi mücadelemizi sonuna kadar vereceğiz." dedi.  Salih'in bu konuşmayı yaparken gözlerinin dolduğu duygulandığı görüldü. 

Şota ise, " Maç senaryosunun değişmesini düşünmüyorum. Çok açık oyunu gösterdiğini düşünmüyorum Tabi ki hoca ve futbolcular olarak gol atmak zorundalar. Sıfır sıfır yetmiyor. Hem kontra atak olsun, hem de hücum olsun biraz daha aktif olmalılar. Ama yüzde yüz tam tersini yapan bir rakip beklemiyorum. Yine dikkatli olan organize olan arkadan kontra atakları iyi bir yapmasını bekliyorum. İnşallah doğru düşünüyorum. Onu göreceğiz yani.Bence maç içinde konuşmak daha mantıklı olur. Maçın buraya gelme sebebi de odur. Listeye girmeyen oyuncu çok. Ondan sonra da bu cevabı çok kolay vermiş olurum. Çok strateji değişeceğini zannetmiyorum. Zamana bağlı. Tecrübeyi kullanmak gerekiyor. Bu kadar Avrupa'da oynamanın tecrübesini kullanmak gerek. Bizim istediğimiz hücum oyunu stili. Tabi ki bunların dakikaları var. Bunların riskleri var. Ona göre de stratejiyi futbolculara anlatmış olduk. Onlar da kendi kuvvetlerini kullanmış olacaklar. Ona göre de maça çıkacağız" dedi.  Mehmet ile ilgili de konuşan Şota, "Kendini daha iyi hissediyor. Bir kaç saat daha var. Onu göreceğiz ve karar vereceğiz" dedi. Şotu sözlerini şu şekilde tamamladı: "Daha fazla çalıştık. Futbolcular izinden sonra çalışma süresi saat süresi antrenman süresi daha fazla oldu. Artı mental olarak, biliyorsunuz ne kadar zor tatilden geri gelmek. İlk maçta rakibi canlı gördük. Tanımış olduk. Bu anlamda daha fazla önde görünüyoruz. İkinci maçta iyi bir sonuç alarak UEFA kupasında devam etmiş oluruz" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap