SON DAKİKA



Haber > Spor > Tatlı rüya kabusa döndü

Tatlı rüya kabusa döndü

01 Şubat 2016 Pazartesi - 10:04








PTT 1. Lig’de 4 maçtır üç puana hasret kalan Giresunspor, taraftarı önünde Elazığspor’u konuk etti. Üzerindeki kara bulutları Elazığ’ı devirerek dağıtmayı hedefleyen Yeşil-Mavililer, 2-0 önde olduğu maçta on kişi kalan rakibinden son on dakikada iki gol yiyerek 2-2'lik beraberliğe razı oldu. Tatlı bir rüya olarak başlayan müsabaka kabusla sonuçlandı.

Taraftar desteğini de arkasına alarak maça hızlı başlayan Giresunspor, 12. dakikada Vedat ile 1-0 öne geçti. 39. dakikada Elazığspor, Mehmet Yiğit’in kırmızı kart görmesiyle on kişi kalınca Yeşil-Mavili takım için her şey istenildiği gibi oldu. İlk yarıyı önde tamamlayan Karadeniz ekibi ikinci yarıya da atak başladı ve 46. dakikada Vedat ile farkı ikiye çıkardı.

On kişi mücadele eden rakibi karşısında iyice rahatlayan Giresunspor, haftalardır süren galibiyet hasretini dindirdi derken ne olduysa bitime son on dakika kala oldu. 83. dakikada Ganvoula’nın golüyle durum 2-1 oldu. 90. dakikada Çağrı maçta son sözü söyledi ve Yeşil-Beyazlıları tatlı rüyadan kabusa uyandıran golü attı.

Müsabaka 2-2 eşitlikle sona erdi. Bu sonucun ardından söylenecek hiçbir şey yok. 2-0 önde olan bir takım on kişi kalan rakibinden son on dakikada iki gol yiyorsa bunun mazereti olamaz. Bazen iyi oynamak değil sonuca endeksli oynamak gerekir. Giresunspor bu anlamda çok acemice davranınca rakibinden acı bir ders aldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap