SON DAKİKA



Haber > Spor > Taraftarımızın başı dik olacak

Taraftarımızın başı dik olacak

28 Ağustos 2014 Perşembe - 12:04




Pazarspor Kulübü Başkanı Hüseyin Yangın, yeni sezon öncesinde oluşturdukları kadroyla birlikte taraftarlarını mutlu edeceklerini söyledi.





Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Pazarspor yeni sezon öncesinde değerlendirmelerde bulundu. Başkan Yangın, İnegölspor maçıyla birlikte 2014-2015 futbol sezonunun startını vereceklerini belirterek şunları söyledi: "Takımımızın bu yıl kırmızı grupta oldukça köklü ve güçlü kulüplerle mücadele edecek olması hepinizin malumu... Taraftarımızın başını her zaman dik tutacak bir takım oluşturmak adına oldukça yoğun bir transfer dönemi geçirdik. Geçen yılki kadromuzdan ayrılan sporcuların yerlerini doldurmaya çalışırken daha da güçlenmek için teknik heyetimizin raporu doğrultusunda transferler yaptık. İç transferi tamamlarken altyapıdan da yeterli görülen sporcuları üstyapıya kattık... Önceki yıllarda sürekli Pazar’ın ve Rize’nin önemli kurumlarından destek taleplerimiz olmuştu ancak yeterli karşılık bulamamıştık. Bu sezon geçmişi de dikkate alarak böyle bir destek çağrısını kendi adıma yapmıyorum. Yönetim ve 2. Lig kulübü olmamız nedeniyle sahip olduğumuz kaynaklarla bu sezonu geçirmeyi planlıyoruz. Sevabı da günahı da doğal olarak yönetime ait olacaktır."
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap